Dank voor de support en het meeleven met de reizigers!
De laatste vlog is toegevoegd en het was een goede reis waarbij ze veel indrukken hebben opgedaan. Dankbaar voor de goede contacten met mensen en dominees aldaar. Via de facebookpagina en de website houden we jullie op de hoogte van de (geplande) projecten en acties. Wil je meer informatie over projecten? Mail ons. Granny’s of andere projecten financieel ondersteunen?Klik dan hier.

Vlog update dag 3

Hieronder de vlog met daarin de updates van dag 3. Ze zijn op bezoek geweest bij verschillende gemeentes en daarbij indrukwekkende gesprekken gevoerd. Ook hebben ze Granny’s van het project: ‘Adopt a granny’  bezocht. In de vlog komt dominee Sador Köröszi aan het woord met woorden van dank en bemoedigende woorden voor ons.

Ze zijn inmiddels begonnen aan hun terugreis en hopen vanavond weer op Nederlandse bodem te zijn.

Eerste dag in Oekraïne

Ze hebben een goede reis gehad en gelukkig zijn ze veilig aangekomen in Oekraïne. Vandaag hebben ze het ouderenhuis bezocht en enkele granny’s van het project; adopt a granny. Ze hebben samen met Anja gegeten, een bekend contact aldaar. Voor meer informatie en foto’s van deze eerste dag, bekijk de vlog van Jouke.

Naar Oekraïne

Donderdag 5 oktober (2023) zullen Tineke Postuma, Henk Prins, Ans Visscher en Jouke Postuma een reis maken namens Diaconea naar een aantal bevriende gemeenten en predikanten in Oekraïne. Het is na de noodhulp reis van vorig jaar weer de eerste reis die kant op. Het renovatieproject in Akli zullen ze o.a. bezoeken, evenals een aantal ouderen van het Adopt a granny-project. Zij hopen op zondag 8 oktober terug te keren. We bidden voor een goede reis, die ter bemoediging mag zijn voor de mensen in Oekraïne.

Op deze pagina worden de laatste foto’s en informatie gedeeld.