Actie kerstgroet

Zoals u elk jaar al van ons gewend bent, organiseert de Stichting Diaconea ook dit jaar weer de Actie Kerstgroet. Wij hebben hierbij uw hulp nodig.
De kerstgroet bieden wij aan in de vorm van een volwaardig voedselpakket met de meest noodzakelijke levensmiddelen. Wij zoeken hiervoor de samenwerking met de Hongaars gereformeerde kerk in Oekraïne. De pakketten worden dus ter plekke voor meerdere organisaties tegelijk ingekocht zodat de eigen economie wordt gesteund. Dit betekent ook dat wij voor de scherpe prijs van € 23.00 per stuk een uitgebreid pakket kunnen aanbieden.
Het is inmiddels velen bekend en bijna overbodig te zeggen dat deze hulp nog steeds hard nodig is. Een aantal gemeenteleden hebben dit met eigen ogen kunnen zien tijdens één van de reizen naar Oekraïne.

Wilt u / Wil jij ons ook dit jaar weer helpen? Dit kan door ons financieel te sponsoren met één of meerdere pakketten.

U kunt het geld overmaken op rekeningnr. NL 18 ABNA 0543196356 o.v.v. Voedselpakketten

Namens onze broeders en zusters uit de Oekraïne zeggen wij u/jou alvast hartelijk dank!

 

Update 6 januari 2024:
We zijn inmiddels in januari aangekomen en de werkgroep is heel blij te kunnen vertellen, dat de wens tot het bereiken van 350 stuks aan giften voor voedselpakketten daadwerkelijk is gehaald! Namens alle broeders en zusters uit Oekraïne die een pakket mochten ontvangen willen wij u /jou hartelijk dankzeggen !! Vanuit de giften voor de pakketten mochten wij ook enkele geldbedragen doneren om bijvoorbeeld het Straatkinderhuis in Beregszasz gelegenheid te geven zelf voedselvoorraden te kopen. De actie sluiten wij nu af met nogmaals een hartelijk dank voor uw gulle giften

Update 18 december 2023: 
Inmiddels zijn de eerste pakketten uitgedeeld en is de tussenstand 324 stuks pakketten! We hopen dat we deze winter 350 pakketten kunnen doneren, de behoefte is groot! Voor de eerste beelden, bekijk het filmpje hiernaast.

Update 8 december 2023:
Het is ongekend maar we zitten nog maar net in de decembermaand en er wordt nog steeds gedoneerd voor de voedselpakketten. Vorige week vrijdag 1 dec. bereikten we de grens van 300! En de tussenstand bedraagt nu al 320 stuks voedselpakketten. Op naar de 350!

Update 20 november 2023:  bijna 200 kerstpakketten!
Helpt u mee om nog meer broeders en zusters blij te maken?