Vanmorgen vroeg, na het ontbijt, vertrokken we om 07.00 uur uit de Ark en om 07.15 uur staan we bij de grens. De temperatuur is tien graden en de lucht is strak blauw. Het lijkt een mooie dag te worden. En ja hoor, 10:15 uur konden we doorrijden de grens over naar Hongarije. Drie uur hadden we ingecalculeerd dus dat is prima.
Inmiddels is de temperatuur opgelopen tot 15 graden en af en toe een zonnetje. Op naar Boedapest. Heerlijk om weer over goed geasfalteerde wegen te rijden, de rit gaat goed en we arriveren even over twaalf op de parkeerplaats van het vliegveld. De verhuurder van de auto staat ons al op te wachten.
Het vliegtuig heeft een half uur vertraging, waarom? Dat is ons onbekend maar als je het oponthoud bij de grens bekijkt valt dit reuze mee. Met één uur en vijftig minuten landen we op Eindhoven. Nu nog even naar Nunspeet rijden.

We kunnen terug kijken op een paar mooie dagen. We hebben het met elkaar goed en gezellig gehad. We hebben oude bekenden ontmoet en nieuwe contacten opgedaan. De micro-kredieten zijn allemaal geïnd en we gaan verder met plannen voor nieuwe projecten.